Event support
PDF Afdrukken E-mail

Mark Elzinga Eventsupport beschikt over een uitgebeid bestand van specifiek opgeleide mensen die u op uw evenement op verschillende manieren kunnen ondersteunen.

Tourmanagers:
Een goede tourmanager is voor een artiest goud waard.
Mark Elzinga Eventsupport levert tourmanagers voor elke artiest. Wij zorgen er o.a. voor dat technische en hospitality ryders worden nageleefd, kleedkamers in orde zijn, show- en repetitietijden zijn gecheckt met het productie team van de opdrachtgever en natuurlijk dat de artiest veilig van A naar B wordt gebracht.
Bij Mark Elzinga Eventsupport is uw atiest in goede handen.

Stagecrew:
Wanneer u voorafgaand aan uw evenement werkzaamheden heeft die voor de rekening komen van stagecrew, ook dan kunt u Mark Elzinga Eventsupport inschakelen.
Wij beschikken over een team van mensen die zeer ervaren zijn wanneer het aankomt op het afrokken van podium, of podium delen, het in elkaar zetten van rolling risers, het opbouwen van pipe & drape of het helpen laden / lossen van trailers van bands. Ook op het podium zelf kunnen zij assisteren bij grote changementen.
 

Of het hier nu gaat om tourmanagers, podium side crew, enz.. ; bij al deze functies is het van vitaal belang dat deze door de juiste mensen worden ingevuld. Wij staan ervoor in dat we voor elk van deze functie de juiste personen, met de juiste achtergrond aan u kunnen leveren.


Enkele gelegenheden waar u ondersteunend personeel van ons bent tegen gekomen:
−    2 Unlimited Reunion Hasselt 2009 Artiesten Begeleiding.
−    Vrienden van de Amstel 2010 Artiesten Begeleiding.
−    EXPO 2010 Shanghai Duty Manager/ Security Manager.
−    Tourmanagement Waylon 2011
 

Laatst aangepast op maandag, 24 oktober 2011 19:04